Keurmerken

BOVAG – Garage Petrogas is lid van BOVAG. BOVAG is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Wij moeten immers voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Bovendien betekent het dat we standaard BOVAG-garantie, zodat u te allen tijde terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf.

BOVAG Lease Service Center – Lease Service Center is een concept van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Een selectie van onafhankelijke autobedrijven die het onderhoud aan uw lease-auto op professionele wijze kunnen uitvoeren. Alle Lease Service Centers voldoen aan strenge voorwaarden, opgesteld in samenwerking met leasemaatschappijen en door een onafhankelijke partij getoetst. Dus erkend en gekwalificeerd voor onderhoud en reparatie aan lease-auto’s. Natuurlijk met de persoonlijke service en kwaliteit die u van een BOVAG autobedrijf mag verwachten.

RDW – De RDW is een uitvoeringsorganisatie die valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De RDW is de Nederlandse toelatingsautoriteit voor voertuigen: personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, motoren, brommers, scooters, etc. In feite alle voertuigen die u in Nederland en ook daarbuiten op de openbare weg tegenkomt. Ze moeten immers allemaal voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieuaspecten. De RDW ziet er op toe dat dat ook inderdaad het geval is wanneer wij bijvoorbeeld een APK uitvoeren.

Nationale Auto Pas – De NAP pas, beter bekend als de Nationale Auto Pas, is een document met alle bij Stichting NAP bekende kilometerstanden van een auto, bestelauto, vrachtauto of motorfiets, inclusief de datum van registratie. Aan de opbouw van deze kilometerhistorie is af te leiden of de huidige kilometerstand van een voertuig logisch verklaarbaar is.