Winterbanden

Zoekt u winterbanden in Baambrugge?

Garage Petrogas in Baambrugge, zorgt dat u goed voorbereid de winter in kan met winterbanden. Ook vanuit Vinkeveen en Abcoude zijn wij uitstekend te bereiken voor uw winterbanden. Wij hebben vele banden direct op voorraad en kunnen elke band voor u leveren. Bovendien beschikken wij over een team van professionele monteurs met veel ervaring. Zij zullen u graag helpen en persoonlijk advies geven wat de beste winterbanden zijn voor uw budget en rijstijl, zodat u met een veilig gevoel de winter tegemoet kan gaan. Rij veilig, rij winterbanden.

Vanaf 20 oktober speciale winterbandenmontage dagen

Wilt u snel en professioneel uw banden laten verwisselen? Vanaf 20 oktober hebben wij weer de speciale winterbandenmotage zaterdagen. Tijdens de zaterdagmorgen monteren wij uitsluitend winterbanden. Dus profiteer van deze snelle service en u bent klaar terwijl uw wacht. Maak hiervoor wel een afspraak. Bij voorkeur online, maar u kunt dit natuurlijk ook telefonisch doen.

Winterbanden in het buitenland verplicht?

Als u met de winter naar de volgende landen/gebieden gaat dan zijn de winterbanden daar verplicht:

  • Scandinavië
  • Oostenrijk
  • Duitsland
  • Zwitserland
  • Luxemburg
  • De Ardennen
  • Frankrijk

Mocht u daar de bergen willen verkennen dan is het aan te raden om sneeuwkettingen mee te nemen. Ook zonder sneeuw in de bergen kan het erg verraderlijk zijn. Het is dus belangrijk altijd goed op te letten waar u zich begeeft en wat uw volgende stappen zullen zijn.

De 4-seizoenenband

Zoekt u een alternatief voor de winterband? Wij hebben voor u de 4-seizoenenband die wij ook wel de compromisband noemen. Deze band kunt u het gehele jaar onder uw auto laten en presteert goed onder gematigde weersomstandigheden. Laat u goed informeren als u met 4-seizoenenbanden naar het  buitenland gaat of deze zijn toegestaan onder de auto. 4-seizoenenbanden zijn niet in alle landen goed gekeurde winterbanden. Het kan per land of zelfs per jaar verschillen.

Het is onderdeel van één van de services die wij u bieden. Garagebedrijf Petrogas;  voor als u op uw auto moet kunnen vertrouwen.