Turbo Service

Turbo Service bij Garagebedrijf Petrogas Baambrugge, want wij zijn nu officieel TurboPartner. Dit betekent dat wij specialist zijn in het vervangen van turbo’s.  Heeft u problemen met uw turbo? Wij bekijken of een reparatie van uw turbo afdoende is, een revisie van uw oude turbo of wellicht de aanschaf van een nieuwe turbo.  Wij beschikken over de meeste recent informatie. Wanneer nodig kunnen wij deze vakkundig vervangen. Dit is essentieel voor een correcte montage van de turbo. En zoals altijd; wij zijn gemakkelijk te bereiken vanaf Amsterdam, Vinkeveen en Abcoude.

Niet alleen zijn de meeste diesels (bedrijfswagens en personenwagens) voorzien van een turbo, we zien ook een stijging in het aantal turbocharged benzinemotoren bij personenwagens. Een turbo verhoogt het vermogen van zowel diesel- als benzinemotoren door meer lucht en brandstof in de cilinder te brengen. Wist u trouwens dat DAF het eerste Europese motorfabrikant was die de turbo toepaste?

TurboGarantie

Een ander voordeel voor u is de TurboGarantie.  Mocht er namelijk onverhoopt iets misgaan, u krijgt dan te allen tijde een gratis vervangende turbo. Deze garantie krijgt u bij Garagebedrijf Petrogas!