Contact

 

Uit richting Amsterdam:
Op de A2 naar Utrecht neemt u afslag 3 Abcoude. Op de rotonde eerste afslag rechts  de A2 over en rechtdoor Abcoude in. Over de brug rechts, weg volgen, na ongveer 3 km komt u vanzelf via de Rijksstraatweg in Baambrugge. U vindt ons aan de rechter kant net voorbij restaurant de Punt.

Uit richting Utrecht:
Op de A2 naar Amsterdam neemt u afslag 4 Vinkeveen/Hilversum of Abcoude (zie hierboven). Als u via afslag Vinkeveen/Hilversum gaat:u aan het einde afslag linksaf de provinciale weg naar Hilversum volgen.Na ongveer 500 m links richting Baambrugge, na ongveer 3 km komt u vanzelf via de Rijksstraatweg in Baambrugge.In Baambrugge ziet u links een brug, neem de bocht en direct aan uw linkerhand vindt u ons.

Garage Vanaf Abcoude

Als u een garage in Abcoude zoekt, kom dan langs bij Garage Petrogas in Baambrugge. Wij zijn namelijk gemakkelijk te bereiken vanaf Abcoude.

Route
Vanuit Abcoude neemt u de Molenweg langs het Fort van Abcoude en deze loopt over in de Lange Coupure. Vervolgens loopt deze over in de Rijksstraatweg en u vindt onze garage dan aan de rechterhand op Rijksstraatweg 36.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.