Uw autobedrijf voor regio Baambrugge, Vinkeveen en Abcoude

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Baambrugge of de regio Vinkeveen en Abcoude? Mogen wij u welkom heten bij Garage Petrogas? Sinds 1950 zijn wij een begrip in Baambrugge. Niet voor niets bestaan wij maar liefst 4 generaties lang. U bent bij ons gegarandeerd van persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit onder het BOVAG keurmerk. Wij streven naar klanttevredenheid en kennen onze klanten nog gewoon bij naam. Lees hier zelf wat de klanten van ons vinden.

Kijkt u eens rond op onze nieuwe website voor een indruk van ons bedrijf en onze diensten. Wij zijn een allround universeel autobedrijf met een garage, verkoop van occasions en nieuwe auto’s en een pompstation.  Gelegen in Baambrugge maar natuurlijk gemakkelijk te bereiken vanaf Vinkeveen, Abcoude of zelfs Amsterdam.